The Masqueraders - Everybody Wanna Live On (1975)

Soul
Label: ABC

1. Everybody Wanna Live On (8:35)
  2. Please Don't Try [To Take Me Away to the Sky] (4:32)
  3. (Call Me) the Travelling Man (6:53)
  4. Listen (4:14)
  5. Baby It's You (6:38)
  6. Sweet Sweetning (4:12)
  7. (My Love for You Is) Honest and True (6:29)
  8. Your Sweet Love Is a Blessing (6:07)
avatar van Angelo
Geproduceerd en gearrangeerd door Isaac Hayes. Niet dat dat veel betekenis heeft overigens, want het album is behoorlijk waardeloos. Deze nummers blijven maar op dezelfde wijze doorgaan en ze worden ook nog 'ns extreem lang uitgerekt; alsof je 47 minuten lang naar hetzelfde luistert. Alles aan het album is eenvoudig (nog minder dan dat eigenlijk): vocalen, de instrumentale begeleiding en de teksten. Niets is noemenswaardig en geen enkel aspect verdient lof. Het album ontbreekt aan kracht en solide songmateriaal. Eén van de belabberdste albums in zijn soort. Schaam je, meneer Hayes.