Low Motion Disco - Keep It Slow (2008)

Zwitserland
Pop / Electronic
Label: Eskimo

1. Intro (0:38)
  2. Born on the Low Side (4:31)
  3. Things Are Gonna Get Easier (6:16)
  4. Talk Low When in Space (6:13)
  5. Love Knows Low (3:46)
  6. Frantic Low Moment (5:09)
  7. Love Love Love (6:04)
  8. The Low Murderer Is Out at Night (7:00)
  9. Low Italian Déssert (Try It Out) (4:58)
  10. East Mountain Low (4:46)
  11. People Come in Slowly (8:50)
  12. At Last I Am Low (7:10)
  13. Keep It Low (2:09)
tuktak
hier ga ik snel achteraan. ik dacht dat het al te krijgen was maar helaas, alle platenzaken verkochten nog een nee.
heerlijke relaxte dromerige electronische muziek uit zwitserland.
niet vernieuwend, maar wel erg lekker luisterbaar.

tuktak
aankomende topper dit album, de recensies zijn goed maar niet overweldigend. ik stem 4 tot 4,5 voor dit album. van lounge achtig naar iets steviger op het eind. een aantal zeer goede tracks, waarbij de rest ook zeker goed klinkt. vergelijkingen weet ik hierbij niet echt te maken, daar is het album te divers en origineel voor. zeker wel een aanrader wat mij betreft.

avatar van Zwammer
Door de Aeroplane remix en de recensie in de Revu is mijn interesse in dit album gewekt. Ben benieuwd

avatar van Zwammer
Tja het klinkt allemaal wel aardig, maar het is weinig spannend en klinkt soms wat ongeïnspireerd. Ik ga nu voor de 2*, al verwacht ik dat deze plaat bij een huiswerk-maak-uurtje wat beter uit de verf komt

Niet superoriginele cd, maar wel erg goede relaxmuziek. Voer voor romantische zielen.