George Jones - Still the Same Ole Me (1981)

Country
Label: Epic

1. Still Doin' Time (2:50)
  2. Couldn't Love Have Picked a Better Place to Die (3:21)
  3. I Won't Need You Anymore (3:19)
  4. Together Alone (3:00)
  5. Daddy Come Home (2:25)
  6. You Can't Get the Hell Out of Texas (2:38)
  7. Good Ones and Bad Ones (2:47)
  8. Girl, You Sure Know How to Say Goodbye (2:59)
  9. Someday My Day Will Come (2:33)
  10. Same Ole Me (2:53)
avatar van Supersid
Gladde Country Albums kunnen soms toch nog erg lekker zijn. Laat ons gewoon stellen dat dit wel een érg glad country album is... Jaren tachtig spul zoals we het liever wat minder hebben, maar George is toch een krak hoor (zelfs als hij "slechte" platen maakt). "Texas" is zelfs doodgewoon een leuk nummer...

avatar van frolunda
Daddy come home,inclusief tenenkrommende kinderzang en het titelnummer zijn inderdaad te glad/zoet.Voor het overige had het muzikaal wat avontuurlijker gekund maar de teksten zijn zoals vanouds geweldig.You can't get the hell out of Texas en Together alone zijn zelfs erg sterk te noemen.In zijn totaliteit wel een stuk minder dan zijn voorganger I am what i am.