Haydamaky - Kobzar (2008)

Oekraïne

11. Yikhav Kozak
  12. Viter Viye
  13. Viter Viye [Hard Work Studio as One Remix]
avatar van Jazper
Live op Sziget afgelopen week was het erg energiek en aanstekelijk. Hier komt dat toch wat minder over. Iets te netjes, had net wat meer verwacht. Maar de combinatie van gitaar, fluit en accordeon (en nog wel wat) blijft toch nog wel feestelijk soms

3,5 *

avatar van Lukas
Ska?

Valt mij eigenlijk goed mee op plaat. Aardig wat dingen op bovengenoemd festival gehoord die me op plaat toch iets te bedeesd klinken, maar hier vind ik dat eigenlijk niet echt. Het is hier wat meer folk ipv pretpunk, maar dat vind ik misschien wel een verbetering. Heerlijke fluit af en toe.