Brant Bjork - Punk Rock Guilt (2008)

Label: Low Desert Punk

1. Lion One (10:29)
  2. Dr. Special (2:58)
  3. Punk Rock Guilt (4:06)
  4. This Place (Just Ain't Our Place) (4:36)
  5. Shocked by the Static (5:21)
  6. Born to Rock (6:04)
  7. Plant Your Seed (3:06)
  8. Locked and Loaded (10:32)
avatar van Mr. B
Wow wat een album. Ik word echt op mijn wenken bediend. Net heb ik Brant Bjork ontdekt en blijkt er al weer een nieuwe cd uit te zijn.

Wat werkt dit plaatje verslavend, elke keer als ik wat anders wil opzetten, grijp ik toch eigenlijk weer naar dit album.

Lekkere gortdroge woestijnriffs met van die heerlijk zwevende gitaarlijnen.

Begin met 4* maar daar gaat nog wel wat bovenop komen.

Favoriet van dit moment, dit album!

avatar van MetalDog
Deze komt weer binnenrollen/denderen met zn direct herkenbare rifjes en warme sound.. heerlijk.. wat steviger, dreigender en vooral weer heerlijk melodieus Op momenten komt Thin Lizzy (Lion One), Monster Magnet (Punk Rock Guilt) en een solootje van the Queens voorbij.. bovengemiddeld lekker..

avatar van trebremmit
Warme stoner sound op dit album van Brant Bjork met bluesy invloeden. Heerlijk relaxte muziek.

avatar van jeroenheinz
Bij het luisteren van dit album cruise ik in mijn gedachten in een benzineslurpende cabrio door een van de vele woestijnen in de VS. Heerlijk lome relaxe plaat 4*

avatar van philtuper
Locked and Loaded, mmmmmmmmm! Jammer dat we in Nederland geen woestijn hebben met lange rechte wegen...

avatar van trebremmit
Locked and Loaded is wel het coolste nummer ooit van Brant Bjork, die riff tien minuten lang genieten.