One Bullet Left - One Bullet Left (2008)

1 stem

10. Kill of the First Victim
  11. The Hilltown Creation
  12. The Poisoned Well
avatar van AGE-411
Hier is hij dan. Eerste plaat van de jongste metalband van Nederland

Bobiej
Hee, leuk! Deze wil ik nog wel een keer aanschaffen, heb deze band stiekem altijd wel leuk gevonden. Muzikaal technisch is het geen flikker aan, maar het luisterd allemaal erg goed weg, wat ik al gehoord hebt klinkt wel erg vet. Vooral de grunts van Dennis Woltjer, die scream die Buried Alive opent, of de grindcore-achtige grunts tijdens het reffrein van dit nummer, klasse!

@ AGE: Het is toch Seane of Evil Spirits?

avatar van AGE-411
Bobiej schreef:

@ AGE: Het is toch Seane of Evil Spirits?

Weet zelf niet meer waar ik de tracklist gevonden heb. Vermoed dat het zo op hun site staat zelf.

avatar van exodus
Niemand durft een cijfer/sterren te geven? Als ik de cd ooit eens een keer in mijn klauwen krijg en dan vervolgens helemaal gehoord heb krijgen ze van mij een eerlijk cijfer/een bepaalde hoeveelheid sterren hiero!