Mortician - Hacked Up for Barbecue (1996)

Label: Relapse

1. Bloodcraving (5:15)
  2. Embalmed Alive (0:52)
  3. Cremated (1:37)
  4. Three on a Meathook (3:08)
  5. Brutally Mutilated (0:41)
  6. Deranged Insanity (2:31)
  7. Cannibal Feast (1:43)
  8. Blown to Pieces (1:01)
  9. Fog of Death (3:15)
  10. Brutal Disfigurement (1:28)
  11. Apocalyptic Devastation (3:15)
  12. Inquisition (1:23)
  13. Hacked Up for Barbecue (4:21)
  14. Abolition (0:53)
  15. Necrocannibal (4:01)
  16. Ripped in Half (0:26)
  17. Morbid Butchery (2:03)
  18. Decapitated (1:04)
  19. Drilling for Brains (0:52)
  20. Eaten Alive by Maggots (1:53)
  21. Witches' Coven (3:21)
  22. Worms (0:55)
  23. Annihilation (1:05)
  24. Mortician (3:21)
Minder sterk dan het glorieuze debuut, maar nog steeds vrij sterk: 3*

Goed album van Mortician.Zeer bruut.

avatar van B.Robertson
Ik heb vier albums van het duo uitgeleend gekregen maar heb er geen hoge pet van op. Dit album kabbelt maar wat voort op mid-tempo; er wordt niet genoeg geblast. Dan is vijftig minuten een lange zit.

avatar van B.Robertson
Niet zo negatief... Ik was in een 'jouw kastverkoop'-store en iemand bood deze en Chainsaw Dismemberment aan. Toch maar meegenomen, want kan me niet aan de indruk onttrekken dat de band een zekere cultstatus heeft en menig andere band heeft geïnspireerd, zoals het in 2001 opgerichte Cannibe uit Italië; ook twee man met een drumcomputer. Die drumcomputer was een bewuste keuze na het overlijden van de oude drummer. Heb overigens een Argentijnse persing uit 2010, via Relapse heruitgebracht. Album is uitverkocht geweest en meerdere malen heruitgegeven.