Limp Bizkit - Rock im Park 2001 (2008)

Label: Charly

1. Hot Dog (4:00)
  2. Show Me What You Got (4:13)
  3. Break Stuff (4:16)
  4. The One (5:13)
  5. Livin' It Up (6:29)
  6. My Generation (4:33)
  7. Re-Arranged (5:09)
  8. Master of Puppets (1:42)
  9. Faith (2:25)
  10. Full Nelson (4:44)
  11. My Way (4:21)
  12. Nookie (6:49)
  13. I Would for You (5:22)
  14. Take a Look Around (5:53)
  15. Rollin' (Air Raid Vehicle) (3:25)
My Generation ook al???

avatar van Sebashuis
het 1e live album van Limp Bizkit.

ergens heel lang geleden zou ik hier een moord voor gepleegd hebben. jammer genoeg interesseert het me nu nauwelijks meer.

Edit:

Was ff in de war: My Generation was natuurlijk ook de naam van dat fluthitje van ze... stom stom.. Dacht eerst aan de gelijknamige Who-klassieker.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
hm. is Master of Puppets ook een hitje van hen geweest?

Man, dat niveau kunnen ze als band nooit aan... Liggen ze volgens mij een beetje voor een minuut te rollebollen met een Metallica-riffje.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Hun wél bekende Who-cover staat hier in elk geval niet op. Dat nummer komt af en toe nog wel eens op de radio voorbij... en vooral zodra dat "And spell it... L-I-M-P-B..." stuk komt, krijg ik toch behoorlijke -neigingen.

avatar van Sebashuis
Zegt genoeg.

word trouwens ook gezongen door "enige talentvolle muzikant" ik vond Limp toen opzich wel vet klinken als ik eerlijk ben.

ik neem aan dat je Wes bedoeld?

en ze spelen tot het master master stukje. iets wat mij opviel.

Sebashuis schreef:

ik neem aan dat je Wes bedoeld?

You got it

avatar van TheFunkyM
ik vind het gewoon doudelijk

avatar van bennerd
TheFunkyM schreef:
ik vind het gewoon doudelijk

Moest ik weten wat doudelijk is, zou ik het ook vinden

avatar van TheFunkyM
haha ik weet niet, ik heb gewoon haat aan al het gehaat tegen limp bizkit..
Vandaar dat ik zo'n reactie plaatste..

ik bedoelde er mee te zeggen, dat ik het erg goed vind deze cd.. alhoewel er wat minder nummers van CSF op konden staan...

Makkelijke blije metal met hip hop, prima oude tijden herleven.

guess who
dit is wel een leuke live cd, alleen jammer dat er maar 1 nummer van 3 dollar bill yall word gespeeld

guess who schreef:
alleen jammer dat er maar 1 nummer van 3 dollar bill yall word gespeeld

Dat willen de 'fans' niet horen, denk ik.

Joy
Zegt genoeg.

sanitarium was anders wel goed gedaan, maar dat is dan ook ene beresterk nummer

avatar van Ploppesteksel
Wes is intussen wel terug, kaztor. Ga je de nieuwe cd toch maar beluisteren of niet ?

Ik vind het ook jammer dat er niet meer van Three Dollar Bill Y'All wordt gespeeld. Hot Dog, Rollin', .. zijn nu niet echt hun beste nummers, en al zeker niet als afsluiter dan..
Pollution zou nogal wat vetter zijn. Of zelfs the Story van The Unquestionable Truth pt. 1

avatar van Sanderkeuh
^Counterfeit!! Of Pollution idd.

guess who
of stuck of leech of nobody loves me of sour of stink finger of...

guess who
trouwens, master of puppets vind ik nog niet eens zon slechte cover (zal trouwens aan het feit liggen dat wes daar de vocalen voor zijn rekening neemt, in dat lied wordt toch duidelijk dat hij veel beter kan zingen dan freddie)
het origineel is natuurlijk wel beter

avatar van Mu_sic_bre_ker
Casartelli schreef:
hm. is Master of Puppets ook een hitje van hen geweest?

nee, dat was een cover van Metallica, in dat nummer zitten freddie & lethal stil,,,,

Ploppesteksel schreef:

Nah... heb 't gehad met dit genre.
5 nu-metal-cd's en het plaatje is wat mij betreft kompleet.
Ken je er één, ken je ze allemaal, eigenlijk.

avatar van Ducoz
kaztor schreef:

Nah... heb 't gehad met dit genre.
5 nu-metal-cd's en het plaatje is wat mij betreft kompleet.
Ken je er één, ken je ze allemaal, eigenlijk.

Ik geef je groot gelijk..