Joey Beltram - Live Mix (1997)

1 stem

Electronic / Dance
Label: Logic

1. Joey Beltram - Ogo (1:13)
  2. Joey Beltram - Energy Flash (4:44)
  3. MD Connection - Self Preservation (1:02)
  4. Sharki Maxx - Clash Back (3:15)
  5. L.a. Williams - All Aboard (1:26)
  6. DJ Milton - Runnin (1:33)
  7. Abacus - Erotic Illusions (3:14)
  8. Psyche - From Beyond (3:28)
  9. Alexi Shelby - My Medusa (2:58)
  10. Joey Beltram - Drome (3:39)
  11. Rotortype - Gimme Head (2:32)
  12. Joey Beltram - Game Form (1:06)
  13. DJ Funk - Pump It (2:32)
  14. Joey Beltram - Game Form (5:08)
  15. Joey Beltram - Game Form [Robert Armani Remix] (5:47)
thejazzscène
Bij dit album gaan alle sterren naar de nummers. Het mixgehalte vind ik niet optimaal. Je merkt dat Beltram (nog?) niet over de vakkundige kennis van het mixen beschikt.
Nummers als Self Preservation van MD Connection en My Medusa van K Alexi, één van Chicago's meest waardevolste levende legendes.

Veel lekkere technonummers die toch wel als klassiekers of soort van anthems (met herkenbare technomelodiën in verwerkt) mogen gezien worden. De twee laatste nummers mochten gerust recht naar het stort worden gesluisd want die zijn niets waard op dit album.
Het nummer Pump it van Dj Funk hoor ook liever in uptempovorm. Zoals dat op 'Fuse Presents Technasia' het geval is. Hier loopt het eveneens verloren.
Ik doe er nog een halfje af. Ik hoop dat die Live @ Womb wat beter te pruimen valt want hier had ik toch een pak meer van verwacht.