Brazzaville - East L.A. Breeze (2006)

Label: Zakat

1. Peach Tree (2:41)
  2. Star Called Sun (3:43)
  3. East L.A. Breeze (3:20)
  4. Mr. Suicide (3:21)
  11. Blue Candles (3:31)
  12. Morning Light (4:23)
  13. Lena * (3:48)
  14. Lazy Boy * (4:59)
  15. Star Called Sun * (4:00)
avatar van timhardt
gewéldige zomerse plaat. mijn derde 5 sterrenplaat van dit jaar!

avatar van timhardt
Maar allé, waarom dit hier niet wordt opgepikt, I really don't know...
Jesse James zou de zomerhit van 2008 kunnen zijn. Misschien ligt het aan de zomer, want aan deze geweldige laid-back plaat ligt het niet. Ook de andere platen van Brazzaville zijn erg de moeite, helaas weet ik niet hoe ik er moet toevoegen, dus wil iemand dit aub eens doen?

Kan je misschien ineens eens luisteren, beklagen zal je het je allerminst: deze blijft op 5*!

avatar van misja82
Ben dit momenteel aan het luisteren en het klinkt als een erg prettig plaatje. Lekker laid back, veel invloeden uit allerlei culturen, mooi gebruik van verschillende instrumenten.
Het heeft een lekkere soulvolle, bossanova achtige klank, rustig maar toch dansbaar. Ik zie mezelf op een warme zomeravond, klein drankje in de hand, mooie vrouwen om me heen, wel wat danspasjes wagen op deze plaat.
(en overigens ook het andere werk van deze band)

avatar van timhardt
echt niemand pikt dit op he? ze hebben nog een boel andere platen en die zijn allemaal geweldig! wat is er mis met jullie?

maar allé zeg....

avatar van timhardt
nog eens proberen: 5 sterren!!!!

avatar van Lambchop
timhardt schreef:
nog eens proberen: 5 sterren!!!!

Aarde aan Tim, aarde aan Tim. Goede plaat dit hè. Het nummer Londres is 1 van mn lievelings nummers ooit. Weet niet uit mn hoofd op welke plaat die staat. Maar je hebt zeker gelijk dat je dit onder de aandacht wilt brengen