Dday One - Heavy Migration (2008)

Electronic / Hip-Hop
Label: P-Vine

1. Terminal 86 Making the Transition (5:19)
  2. From Heritage (4:47)
  3. Omega Point (3:00)
  4. At the Village Gate (5:26)
  5. Burning Alone (4:07)
  6. Litany # 4 (4:21)
  7. Minimal Remnant (1:13)
  8. Dying Heart (4:04)
  9. Price of Freedom (5:47)
  10. Closing In (4:19)
  11. One Giant Step (4:50)
  12. It's Just a Playground (4:12)
  13. Gradually Dawn * (5:57)
  14. Turning Wheel * (4:35)
avatar van Rhythm & Poetry
Prachtige cover, die het oldskool gevoel naar boven haalt bij mij althans. Vervolgens maken de producties van Dday One dit ook helemaal waar. Veelzijdig en bovendien met veel liefde voor de hiphop scene gemaakt. Een instrumentaal uitstapje die mij erg goed bevallen is.

avatar van Osiris Apis
Omega Point lijkt er veel op DJ Shadow, vooral door de drums.

avatar van Dreten Bukgat
ik heb deze plaat op vinyl maar met een andere cover (zwart/wit-foto van een straat met een opvliegende duif)... dit album vind ik persoonlijk iets minder dan z'n debuut, maar nog altijd heel goed te pruimen... lekkere instrumentale hiphop om te chillaxen...

avatar van YoG
YoG
Ik luister toch veel liever naar zn vorige, Loop Extensions.. klinkt wat frisser

avatar van Overgewicht
Dreten Bukgat schreef:

Ik heb die ook, is een limited edition zijn er 500 van gemaakt

avatar van Timmie
Mooie instrumentals die niet saai of eentonig worden. Ik ga maar eens wat meer van deze man beluisteren.

Rene1979
Vandaag naar aanleiding van een artikel op onze website www.houseofhiphop.nl dit album ontdekt. Bedankt Rob.

FRIPI
Rhythm & Poetry schreef: