Cas Metah - Providence Road (2008)

geen stemmen

13. Seasons Change
  14. Silence of the Lamb
  15. Tattered Soles
avatar van Rhythm & Poetry
Opnieuw een lid van Scribbling Idiots die met een album komt. En ook dit is een succes. Met wat hulp van andere Scribbling Idiots leden en o.a. Deacon the Villain verveelt dit album geen moment. Met goede teksten en een sterke flow maakt Cas Metah er het beste van. De refreintjes zijn soms een knelpunt, ze zijn mij iets te zoet.

Rene1979
Het is niet normaal hoe groot de " gospelhiphop" is.. Misschien in nederland niet bekend maar is ik me erin verdiep dan kom ik naast de leden van scribbling idiots nog wel behoorlijk veel tegen. Cas Metah is iig een van de betere mc's in deze subscene heb onlangs zijn nieuwe album van dit jaar ook gehoord. Erg lekker album ook. Wat wel opvalt is dat hij een hoop gastartiesten gebruikt.. Braille is in dit genre nog steeds heer en meester

Rene1979
Ook ik vind dit een 3.5 waard. Producties zijn goed maar niet vernieuwend. Cas Metah is een positieve MC en dat mag wel eens in hip hop.