Paolo Conte - Parole d'Amore Scritte a Macchina (1990)

Italië
Jazz
Label: CGD

1. Dragon (4:13)
  2. Colleghi Trascurati (3:39)
  3. Mister Jive (2:17)
  4. Ho Ballato Di Tutto (2:52)
  5. Un Vecchio Errore (4:24)
  6. Il Maestro (3:31)
  7. Eden (3:11)
  8. Lupi Spelacchiati (2:29)
  9. Parole D'amore Scritte a Macchina (3:50)
  10. Ma Si T'a Vo' Scurdà (3:29)
  11. La Canoa Di Mezzanotte (4:31)
  12. Happy Feet (3:22)
weer een erg mooi album van Paolo Conte. heerlijk die piano, eenvoudig, maar erg aanwezig.
Mister Jive, ook erg grappig, lijkt wel alsof hij dronken is

avatar van Twinpeaks
Vanavond onder het genot van een heerlijk koel wijntje Paolo weer eens door de tuin laten schallen. Het heerlijk lome valt prima samen met de hitte van de dag. Ook de uptempo tracks zijn helemaal op hun plek .
Paolo weet bij mij altijd de snaar te raken. Heerlijke plaat met prachtige melodieën . 5 sterren voor deze ideale zomeravondplaat .

avatar van Theoden King
Twinpeaks, ik had het niet beter kunnen verwoorden!

Arbeidsdeskundige
Dit is een bijzonder intens album. Un Vecchio Errore, Il Maestro en Lupi Spelacchiati zijn de fraaiste nummers.