Don Johnson - The Essential (1997)

Rock / Pop

15. The Last Sound Love Makes
  16. A Better Place

met Yuri

What If it Takes All Night

Oude herrineringen bij dit nummer.

Tell it like it is was ook een erg gaaf nummer wat je al heb je het jaren niet gehoord nog steeds kan meezingen.

Geweldig dat Miami Vice seizoen 1 op dvd uit gebracht is met Don Johnson. Uit de goeie oude uit

avatar van Eddie
Ik wist niet dat hij ook een zanger was, laat staan met genoeg nummers voor een essential, kijk zo leer je nog eens wat

avatar van Sjaan
ken alleen heartbeat en dat is echt te 80's voor woorden....

Hendrik68
Komt misschien omdat dat nummer uit de jaren 80 komt. Voor een acteur die het zingen er even bij deed is dit een prima nummer en de gelijknamige CD met o.a. medewerking van Willie Nelson, Stevie Ray Vaughan en Ron Wood is meer dan geslaagd. Natuurlijk is het geen superalbum, maar hij is nog altijd het beluisteren waard. Ik had hem destijds op een cassettebandje.

Het is trouwens niet verboden om een aantal dingen iets meer te motiveren. Het zijn voornamelijk losse flodders die je produceert.

avatar van vigil
Je zou het inderdaad misschien niet verwachten maar Tell it en Heartbeat waren toch dikke top 10 hits in Nederland. Volgens mij had hij ook nog hit met Babs Streisand maar die was wel een stuk minder qua kwaliteit dan de andere hits. Hij kon/kan in ieder geval beter zingen dan Bruce Willis die rond dezelfde periode ook in de hitlijsten stond.