Inherit - Up the River (2008)

Label: Goon Trax

1. Intro (0:58)
  2. Clean Slate (5:06)

met Cl

3. Two for the Time (4:39)

met El da Sensei

4. The First Day (3:58)

met Aloe Blacc

5. Advance (5:34)
  6. Traveling Man (4:14)

met The 49Ers

7. That's How It Is (4:15)

met Tableek

8. Call Me Ag (3:44)

met Ag

9. My Name Rings (3:37)

met Awon

10. Twenty Twenty (3:25)

met Muneshine

11. Nerve Drive (2:33)
  12. Proper Procedure (3:37)

met Need Not Worry

13. Hello (4:00)

met Nieve

14. Let Me Know (4:00)

met Emskee

15. Something Cool (4:12)

met Fatlip en Cradle Orchestra

16. Virtual Journey (3:41)
  17. Clean Slate [Smooth Current Remix] (5:10)
avatar van jelmer19
Dit kan me niet echt boeien, daarvoor zitten er teveel apparte en daardoor verkeerd uitpakkende stukjes in. Hier en daar best wel eens leuk maar enkele minuten later denk ik weer van ''Nee'' dit is niks.

avatar van Rhythm & Poetry
Vreemd dat smaken zo kunnen verschillen, want ik vind dit album dus van begin tot eind erg fijn om naar te luisteren en dat heeft met name te maken met de heerlijke producties van Inherit. Deze producties bevatten van alles maar zorgen met name ook voor rust. Daarnaast komen er een aantal prima gasten voorbij waar menig producer jaloers op zal zijn.

avatar van Osiris Apis
'Nee dit is niks' had ik ook grotendeels tijdens het luisteren van deze plaat.
In nummer vond ik wel erg lekker, was een instrumentaal funky nummer. Advance dacht ik.

avatar van Chuck Taylor
Goontrax heeft een aantal zeer goede artiesten onder contract staan. Inherit ken ik niet, maar ben benieuwd hiernaar.

avatar van Chuck Taylor
Inherit ken ik blijkbaar toch wel, ik kende hem onder zijn alias Dj Chika van het duo Cradle. Ook zeer aan te raden Attitude van Cradle.

Rene1979
Wel mooie gastartiesten. Ga dit is luisteren

Rene1979
Normaal ben ik heel erg fan van de Japanxe sound. Jazzy en Soul gemengd tot tot een mooi Hip Hop ding. Alleen is dat hier niet het geval. Wordt soms zelfs vervelend.