KISS - The Best Of (2008)

Alternatieve titel: Green Series

Label: Universal

1. Shout It Out Loud (5:50)
  2. Shock Me (3:48)
  3. Hotter Than Hell (3:32)
  4. Lick It Up (3:58)
  5. Strutter (3:12)
  6. Cold Gin [Live Version] (7:00)
  7. Deuce (3:05)
  8. Got to Choose (3:54)
  9. Beth (2:48)
  10. Detroit Rock City (5:17)
  11. King of the Night Time World (3:19)
  12. I Was Made for Lovin' You (4:32)
  13. Christine Sixteen (3:15)
  14. She (4:08)
  15. Rock and Roll All Nite [Live Version] (4:18)
Empyrium
Die hadden wij nog niet, een milieu vriendelijk verpakte KISS verzamelaar. Laten wij daar nu net op zitten te wachten.

avatar van cd-me
Echt een goed album, heb ik gedownload bij 4usonly en het is een goed album.

avatar van ricardo
Typisch weer iets voor Kiss weer een verzamelaar op de markt brengen. is ook het beste vind ik, want geen enkel album is volledig de moeite waard, overal staan nummers op die ik altijd skip. dat hebben de heren van Kiss zelf gelukkig ook door daarom eindeloos veel verzamelaars met steeds weer dezelfde nummers erop. het vat is gewoon leeg en ze willen wel wat inkomen blijven houden. jammer eigenlijk, maar tja zo werkt dat tegewoordig nu eenmaal.

ricardo schreef:

KISS is al jaren weg bij Universal en dus worden deze verzamelaars zonder medewerking van de heren op de markt gebracht.

KISS is momenteel druk bezig om een nieuw album (met nieuwe nummers dus) op te nemen.

avatar van ricardo
Empyrium schreef:

Dat zou een keer tijd worden ook zeg, hun vorige album stamt alweer uit 1998 en is alweer 10 jaar terug nu, veel te lang eigenlijk. maar hopen dat het nog een beetje leuk album word en dat het niet een rollatorband alla The Rolling Stones gaat worden.

ricardo schreef:

Sinds 1986 hebben ze eigenlijk maar één echt goed album uitgebracht (Revenge), de rest (Crazy Nights, Hot in the Shade, Carnival of Souls en Psycho Circus) waren maar matig. Dus het kan alle kanten op.

Deze cover is werkelijk te verschrikkelijk voor woorden.

Father McKenzie
Het is ook "WAT" je fotografeert hé....

LocoHermano
Empyrium schreef:

Als ik deze koop heb ik Detroit Rock City in 387 verschillende uitvoeringen. Ooit vond ik ze de nummer 1 band, tegenwoordig zijn ze de kampioen van de compilaties. Hoe een band kan afglijden. Het briljante Carnival of Souls was de laatste stuiptrekking, daarna hadden ze moeten neerstorten boven een oceaan, dan was er nog een soort van legende overgebleven.

Pff, wat een hoop verzamelaars hebben ze eigenlijk.

Ik ga dan toch voor Double Platinum of Ikons.

avatar van Von Helsing
Men moet niet vergeten dat de overkill aan verzamelaars vooral door Universal wordt uitgebracht. KISS heeft hier niets over te zeggen. Het zal nu minder worden daar het Universal inmiddels verboden is om het KISS logo te gebruiken.

avatar van Madjack71
Is dat daar rechtsonder het logootje van de WNF?