Zo! and Tigallo - Zo! & Tigallo Love the 80s (2008)

geen stemmen

6. Written All over Your Face
  7. Steppin' Out [Trackademicks Extra Wet Like Stoney Jackson's Curl Remix]
  8. Something About You [Nicolay's Nighty Night Quiet Storm Remix]
avatar van jelmer19
Wat moet ik me hier nou bij voorstellen!!

tuktak
dit zijn 2 gasten die niet kunnen zingen en waarvan die ene phonte uit little brother is. ze coveren tracks die van invloed zijn geweest op hun huidige muzieksmaak. toto en aha zijn de eerste artiesten op dit album die er aan moeten geloven. ennuh, tjah, eigenlijk kan je dit niet heel veel anders dan gewoon slecht vinden haha. hier moet je dus echt geen geld aan besteden iig. ik moet eigenlijk wel lachen om het mellow sausje dat over elke track is gesmeerd waardoor het allemaal mierzoet wordt.
pop en hiphop wil ik dit sowieso niet noemen, r&b is meer op zijn plaats. afentoe bespeur je wel soul in deze mannen, maar nergens komt het er uit.
al met al was dit een leuke plaat geweest als promotionele gratis internetrelease.

bowi01
dit is natuurlijk met een zware knipoog