Dodo Bird - Beware of the Maniacs (2006)

Label: Dodo Bird

1. Trades and Tariffs (5:01)
  2. Neighbors (4:16)
  10. Nerds (5:40)
  11. Lily (4:07)
avatar van Facedown
Enige stem tot nu toe?
Jammer, even geweldig album als Visiter...
Horny Hippies en Beards zijn geweldig.

tuktak
hier heet de eenmansband nog dodo bird, volgens hun myspace. zoals het ook op het hoesje staat, ipv the dodos lijkt me dus?

avatar van verstrooid
klinkt logisch tuktak, alleen zo makkelijk lijkt het dan weer niet te liggen. mijn album heeft namelijk een hoes die vrijwel identiek is aan het plaatje, met als enige verschil dat er de bandnaam the dodos boven prijkt.

avatar van Chronos85
Iets rustiger dan de doorbraak-cd maar kwalitatief zeker gelijkwaardig. Luistert allen!

avatar van Lakai
Bob is erg mooi, zo bij de eerste keer luisteren

Ben benieuwd of het een nummer van lange termijn is! En ik ben door Bob nieuwsgierig naar de rest!