Tee-Set - 24 Carat (1997)

Label: Angel Air

1. Early in the Morning (2:27)
  2. Believe What I Say (2:20)
  3. Don't You Leave (3:15)
  4. Please Call Me (2:59)
  5. Now's the Time (2:43)
  6. What Can I Do? (1:57)
  7. Tea Is Famous (3:07)
  8. This Rose in My Hand (2:30)
  9. Mr. Music Man (3:44)
  10. Ma Belle Amie (3:17)
  11. Finally in Love Again (3:22)
  12. If You Believe in Love (2:29)
  13. She Likes Weeds (3:34)
  14. In Your Eyes (2:57)
  15. Little Lady (2:49)
  16. A Sunny Day in Greece (4:17)
  17. Shotguns (3:18)
  18. Mary Mary (3:30)
  19. The Bandstand (4:01)
  20. Do It Baby (3:56)
  21. Linda-Linda (2:43)
  22. Red, Red Wine (2:43)
  23. Magic Lantern (4:29)
  24. A Tribute to the Spencer Davis Group: Keep on Running (5:29)
EVANSHEWSON
Ik ken voornamelijk Ma Belle Amie en het NOG leukere She Likes Weeds, van deze Peter Tetteroo en de zijnen.
Is heel dit plaatje leuk, wie kan me dat zeggen ???

avatar van Jan Wessels
Ik heb een andere verzamel cd van ze: Tee Set The Original Hit Recordings and More op het EMI-label uit 1988. Daar staan 20 nummers op die ook op bovengenoemde cd staan.
De meeste nummers kunnen mij niet zo boeien maar naast de twee door EVANSHEWSON genoemde hits staan er ook nog drie andere nummers op die mij wel aanstaan: If You Do Believe in Love, The Band Stand en Do It.

Pieter Paal
Peter Tetteroo maakte een fantastische cover van het Neil Diamond-nummer 'Red red wine' dat zelfs die van UB40 doet verbleken.

avatar van sq
sq
Mijn allereerste singletje staat hierop, In Your Eyes; destijds opvolger van She Likes Weeds. Het hoesje, was ik tot nog toe digitaal nog nooit tegengekomen, staat links op de middelste rij.

avatar van LucM
"Ma Belle Amie" en "She Likes Weeds" vond ik prima hits en dus kocht ik een Tee Set-compilatie. De overige nummers zijn wel aardig maar de eerder genoemde hits vind ik toch de beste.

avatar van henk01
Gewoon leuk om weer eens te horen.

avatar van RockSpecial
Ik kan me nog herinneren dat de zanger Peter Tetteroo van de Tee-Set zelf al die single-hoesjes heeft gefotografeerd. Deed hij toen gewoon met zo'n weggooi Kodak-cameraatje !! En zo kwamen al die foto's van deze single-hoesjes in het klein op de CD inleghoes te staan ! En niemand ziet het er aan af, want het ziet er allemaal best leuk uit !! Er moest toen ineens een verzamel CD uitkomen via een Engels label dus ging het even snel op deze manier