Ida Maria - Fortress 'Round My Heart (2008)

Alternatieve titel: Fortress Around My Heart

Noorwegen
Label: Nesna

1. Oh My God (3:17)
  2. Drive Away My Heart (3:19)
  3. Louie (2:25)
  4. I Like You So Much Better When You're Naked (3:11)
  5. Keep Me Warm (3:27)
  6. Forgive Me (3:12)
  7. Stella (3:00)
  8. Morning Light (2:22)
  9. Queen of the World (3:26)
  10. See Me Through (3:24)
mml
is dit album al te verkrijgen in de benelux?

Oh My God, Stella en I Like You So Much Better When You Naked zijn heel erg mooi

avatar van Tekh
Ik vind de hele cd erg sterk maar Stella is zeker het vernoemen waard.

avatar van oruiz
I Like You So Much Better When You're Naked is heerlijk

avatar van Paalhaas
Heerlijk plaatje! Fris, fruitig, catchy en op een zeer prettige manier roekeloos en punkish. Het plezier spat er vanaf, als een muzikale plens water in je gezicht op een bloedhete dag.

rabbit
I like you so much better when you're naked is echt een supertof nummer! Zijn die reclames toch nog ergens goed voor..

avatar van Paalhaas
Halfje d'r bij! Een feestje van 31 minuten. Voor dit soort dingen hebben ze de repeat-knop uitgevonden.
De twee rustige nummers (#5, #10) zijn slim halverwege en op het eind geplaatst en ze werken extreem goed. Juist iemand die ook van lekker rocken en schreeuwen houdt, geloof je wanneer ze begint te 'zwijmelen' (ok, wat overdreven, maar point taken, hoop ik). Hier is een veel groter publiek voor trouwens. #stommelagescore #stomlaagaantalstemmen

t accent van haar Engels klinkt wel een beetje wazig. Verder leuke, frisse poprock. Je wordt er ook wel vrolijk van dus das zo goed. Niet teveel op dat accent letten alleen.