Low vs Diamond - Low vs Diamond (2008)

Label: Red Ink

8. Wasted
  9. Save Yourself
  10. Annie
  11. I'll Be [New Album Version]
Dit is een geweldig album van een net ontdekte band. Voor het eerst gehoord op internet en gelijk het album via iTunes aangeschaft. Dat viel niet tegen en heb nu ook de cd versie besteld.

Album reeds 50 keer beluisterd (volgens mijn iTunes teller) en het gaat nog steeds niet vervelen. Er staat simpelweg geen slechte plaat op dit album. Allemaal topkwaliteit!

Kortom, geweldig debuut.

avatar van the viking
Qua originaliteit kom ik niet verder dan een halve ster,maar de opener is bij vlagen nog wel aardig.Verder weer eén van de vele nieuwe bandjes zonder eigen smoel.Ze borduren allemaal voort op hetzelfde stramien zonder ook maar enige creativiteit, kortom een album om snel te vergeten.