The Berzerker - The Reawakening (2008)

Australië

7. Your Final Seconds
  8. Harvesting a Loved One
  9. Internal Examination
  10. Spare Parts
  11. Spare Parts [Namshubofenki Mix] * (3:27)
  12. Spare Parts [Bazooka Mix] * (4:22)
  13. Caught in the Crossfire [Zardonic Mix] * (3:37)
  14. Spare Parts [Delta 9 Mix] * (2:36)
  15. Caught in the Crossfire [Stanley Cupid Mix] * (4:02)
  16. Spare Parts [Frazzbass Mix] * (4:10)
avatar van bennerd
Fantastısch, een nıeuwe Berzerker

clutch
Dit is inderdaad fantastisch. Ik heb van The Berzerker hun debuut en Animosty geluisterd en dat vond ik erg fijne albums. Deze zal ik ook zeker luistren.

godlydevil7
Wow, nog een! geweldig!

is ie al uit? Of weet men de releasedatum gewoon niet ofzo?

Als die al uit is ga ik er morgen naar op zoek. Ik kom op weg naar school toch langs het cd winkeltje, en ik heb nog niks met m'n salaris gedaan.

clutch
Hij is al uit ja.

avatar van Kos
Kos
Ik vind het echt te gek, als ik het volhoud meer dan 3 tracks achter elkaar te luisteren. Die gabberbeats voegen best wel wat toe aan extreme metal.

lambf
Maar er word wel gebruik gemaakt van de verkeerde beats.

lambf
Ik ben toch niet echt positief over dit album. Niet dat hij nou echt zwaar tegenvalt, maar ik had er gewoon wat meer van verwacht. Laat ik eerst vooropstellen dat ik niet echt van The Berzerker Houd. Vocaal gezien vind ik het niet echt sterk en meestal laten de drums ook te wensen over. Het is dan ook jammer om te horen dat er op die punten geen progressie is geboekt. Vocaal is het nog steeds van hetzelfde, haast slappe niveau en qua drumgeluid is het er een stap terug gegaan. Dat hole geluid kan echt niet.

Dan is er natuurlijk het gimmick waar deze band om draait, de gabberbeats en "extreme" snelheden. De beats, mmm...nee, daar ben ik absoluut geen liefhebber van. Ten eerste mag hij van mij veel zwaarder zijn, neem een Terror of Industrial beat, en ten tweede houd ik niet echt van het electronishe "sploosh" geluid waar de beat last van heeft. En qua de snelheid, het is soms wel aardig snel ja, maar het mist intensiteit om mij omver te blazen, of het nu snel is of niet. Waardoor het argument van de snelheid eigenlijk een beetje verwaarloosbaar is, om dat het in de snellere passages niet extremer klinkt.

Verder zijn de mixen, afgezien die van Zardonic, niet echt interessant. Behalve als je ze op LP hebt, aangezien ze op 45 toeren wel interessant zijn. De remix van Zardonic is niet zo heel speciaal, maar toch wel een lekkere Drum 'n' Bass waarbij het originele nummer wat naar de achtergrond is gedrukt, doch het een aanvullende rol heeft.

avatar van andnino
Ik ben het hier grotendeels met lambf eens.