538 Dance Smash 2008 Vol.3 (2008)

Dance
Label: Universal

1. Sharam - The One (3:17)

met Daniel Beddingfield

2. Alex Gaudino - Watch Out (2:52)

met Shena

3. Jean Claude Ades en Vincent Thomas - Shingaling (3:19)
  4. Supafly Inc. - Be Together (2:58)
  5. Eric Prydz - Pjanoo (2:51)
  6. Freemasons - When You Touch Me (3:11)

met Katherine Ellis

7. Kate Ryan - Ella Elle L'a (3:01)
  8. David Guetta, Chris Willis en Tocadisco - Tomorrow Can Wait (3:07)
  9. Laurent Wolf - No Stress (3:17)
  10. Veracocha - Carte Blanche 2008 (2:47)
  11. Ian Carey - Red Light (3:07)
  12. R.I.O. - Shine On (3:13)
  13. Mark Knight en Funkagenda - Man with the Red Face (3:50)
  14. Captcha - Close 2 Me (3:06)
  15. Dave Spoon, Harris en Obernik - Baditude (2:54)
  16. DJ Chus en Peter Gelderblom - Feelin' 4 You (3:01)
  17. Milk Inc. - Forever (3:14)
  18. Axwell, Bob Sinclar en Ron Carrol - WWW (3:07)
  19. No Tone en Inusa Dawuda - Down Down Down (2:41)
  20. Atlantic Ocean - Waterfall 2009 (3:21)
  21. Robbie Rivera - Back to Zero (3:07)
  22. Alain Clark - Blow Me Away [Hardsoul Remix] (3:21)
  23. Fedo Mora en Camurri - After the Rain (3:22)
  24. Afrojack en Partysquad - Drop Down (Do My Dance) (3:01)
  25. Code Red - 18 [English Version] (3:12)
avatar van NewYorkCityLight
Leuke hits! (The One, Watch Out, Pjanoo, Ella Elle L'a, Forever, Waterfall 2009)

Kadafi
De opener weerhield me er van om de rest te gaan beluisteren. If you're not the one van Daniël Bedingfield wordt hier duidelijk gecovert, maar met een beetje slappe hap teksten erdoor en een te saai/oppervlakkig ritme.

Watch out ken ik ook ergens van, ben effe de titel van het origineel zoek, maar dit is een hele slappe cover zeg.

Maar daar komt Pjanoo van Eric Prydz dan opeens voorbij, en het niveau stijgt weer wat, na enkel flutte dancecovers te hebben gehoord. Simpel, maar het is goed.

Ella Elle l'a is ook gecovert, ik weet niet van wie, maar dit is al zo oud.

Veracocha - Carte Blanche 2008. Een soort houseversie van het prachtige trancenummertje. Leuk voor de mensen die dan ineens herontdekken dat het origineel uit 1999, gewoon "carte blanche" echt super was.

Dan heb je na een tijd "Mark knight & the funkagenda - man with the red face". Dat vind ik dan weer een lichtpuntje, dit kan zo m'n chillout playlist in. Leuk saxofoon-deuntje erdoorheen.

En nog even een algemene opmerking: jammer dat 538 dance smash hits steeds meer housemuziek selecteert. Van die simpele booty-house onzin, die me echt de keel uithangt.

Subtiele housenummertjes als Pjanoo en Man with the red face zijn oké. De rest is deprimerend slecht.