MercyMe - Almost There (2001)

1 stem

Label: Ino

1. I Worship You (3:07)
  2. Here I Am (4:20)
  3. On My Way to You (4:05)
  4. How Great Is Your Love (4:13)
  5. I Can Only Imagine (4:08)
  6. Bless Me Indeed (4:14)
  7. Cannot Say Enough (4:47)
  8. House of God (3:13)
  9. Call to Worship (4:51)
  10. All Fall Down (3:44)
  11. In You (4:17)
avatar van Jazper
Speciaal toegevoegd om ook eens een 0,5 uit te kunnen delen...
Overgeproduceerde gladde relipop. Slaat natuurlijk ook nergens op dat ik dit geluisterd heb, maar ala. Als ze dan zingen over jesus hier, god daar, dan kan ik bijna niet meer normaal naar de muziek luisteren. En zeker als die zanger vervolgens een rauw randje aan zijn stem probeert toe te voegen doet het nogal kijk-ons-eens-stoere-gelovigen-zijn aan. Maar goed, het zal allemaal heel oprecht zijn enzo.

Overigens zijn de liedjes echt 13 in dozijn. Met van die melodieen die je van kilometers afstand ziet aankomen.

Ach, wat zit ik hier eigenlijk te zeuren.

avatar van AGE-411
de hoes is wel goed

avatar van Poeha
Net I Can Only Imagine voorbij horen komen als achtergrond muziek in een tv-programma. Greep me bij de keel, dat is toch wel een fijne song.