Céline Dion - Gold (1995)

Alternatieve titels: Ne Partez Pas sans Moi | Les Hits Volume 1

Canada
Label: Versailles

1. D'Amour Ou D'Amitié (4:00)
  2. Visa pour les Beaux Jours (3:25)
  3. Ne Partez Pas sans Moi (3:08)
  4. Les Oiseaux du Bonheur (3:39)
  5. Tellement J'Ai D'Amour pour Toi (2:57)
  6. La Religieuse (3:28)
  7. C'Est pour Toi (4:02)
  8. Avec Toi (3:28)
  9. Mon Rêve de Toujours (4:19)
  10. Du Soleil Au Coeur (2:42)
  11. A Quatre Pas D'Ici (3:55)
  12. Un Amour pour Moi (3:18)
  13. Billy (3:05)
  14. Comment T'Aimer (4:01)
0,5
In huize aERodynamIC staat niet alleen zijn collectie. Helaas.
Ook Celine Dion moet er een plaatsje hebben Van mij hadden ze al lang een enkeltje vuilnisbelt gekregen.
Gezien het feit ik vind dat Musicmeter compleet moet zijn en niemand het aandurft dit soort albums te plaatsen maak ik maar vieze handen.

avatar van Zachary Glass
Nou, ze heeft een indrukwekkende stem. Een stem als een klok. Een staande klok wel te verstaan.

Alleen die muziek ... ik hoor er Gucci-handtassen in door klinken. Best grappig eigenlijk nu ik er over denk, Céline Dion is gewoon post-modernistische popmuziek!

Zachary Glass schreef:

Ja, zo lust ik er nog wel een paar

avatar van Zachary Glass
Wat ook tamelijk vreemd is: toen ik vijftien was, kwam er een nieuw album uit van Céline (zal wel dit geweest zijn, veronderstel ik).

Was toen aanwezig in de platenwinkel, en ik heb nooit in m'n leven zo snel cd's zien wisselen van eigenaar.

avatar van starbright boy
Zachary Glass schreef:

(zal wel dit geweest zijn, veronderstel ik).

Dat denk ik niet. Aan de foto en de aanwezigheid van Ne partez pas sans moi (waarmee Celine het songfestival in 1989 won) is dit denk ik een compilatie van vroeg werk.

Waarom weet ik dit eigenlijk?

avatar van Zachary Glass
Omdat jij een wandelende pop-encyclopedie bent?

Ze won in 1988 het festival. Dit is weer een van die gerecycleerde best of albums van haar werk van voor 1988. Is gekend onder zowat alle benamingen die op de tracklist staan, als best of, the early years, ses premières succes etc.

chrismusic
aERodynamIC schreef:
In huize aERodynamIC staat niet alleen zijn collectie. Helaas.

Schaam je aERodynamIC

als je nog wat advies wil hebben over welke cd's je het beste kan beluisteren, dan hoor ik het graag

EDIT: Ik zie nu dat je al heel wat cd's van haar heb beluisterd je vind het dus stiekem toch leuk.

avatar van Winslet_Dylan
Met jou ben ik het helemaal eens!!

aERodynamIC, heb je de muziek wel geluisterd? Het is een leuke CD!!!

0,5
Als je samenwoont met iemand die er nogal fan van was dan ken je aardig wat, sterker: meer nog dan waar ik op gestemd heb
En het leuke van alles? Ik sta niet meer alleen in mijn afkeer (ja in huize aERo bevindt zich nu een ex-liefhebber die mijn muziek ook steeds beter kan pruimen en onze Celine niet meer zo ziet zitten)

Enne: niet twijfelen of ik iets geluisterd heb hier; in mijn stemgedrag op musicmeter ben ik uiterst correct, of je het er mee eens bent is natuurlijk geheel voor eigen rekening.