Bossk - .2 (2007)

Label: QnotQ

1. Define (9:32)
  2. Truth (13:13)
avatar van essence
Vooral het tweede nummer vond ik heel goed. Doet mij wat aan Cult of Luna denken, maar dan net dat ietsje minder.

Ik denk precies hetzelfde.
Goede post-metal dit hier, alleen jammer dat de band al gestopt is.
Ik moet bekennen dat ik Cult of Luna niet echt goed ken, maar ik vind dat dit ook wel met Isis is te vergelijken.
Define is een standaard post-metal nummer dat maar voortdendert, maar niet echt spannend wordt of een hoogtepunt kent.; kon zomaar op het eerste album van Isis staan qua structuur.
Truth is echt een geweldig nummer! Rustige opbouw, climax, rustig, screams. Hoewel ze maar 4 lange nummers hebben gemaakt wil ik toch zeggen dat dit verreweg hun beste nummer is.

avatar van Tha)Sven
Moeilijk, moeilijk. Truth is gewoon machtig, terwijl Define redelijk standaard is. De climax van Define is wel erg lekker. Ben het eens met Infernal. Truth heeft echt een heerlijke groove.
4,5 sterren omdat meer mensen dit moeten proeven!

steinenj
Doet me beetje aan God Is An Astronaut denken, maar dan heavier. Jammer dat ze alweer uit elkaar zijn. Cult of Luna kende ik nog niet, ga ik snel eens beluisteren!