Alias - Resurgam (2008)

Hip-Hop / Electronic
Label: Anticon

1. New to a Few (4:17)
  2. I Heart Drum Machines (2:59)
  3. Well Water Black (1:06)

met WHY?

4. Oakland Morning (4:09)
  5. M.G. Jack (1:17)
  6. Prelude to a Death Watch (4:52)
  7. Death Watch (1:31)
  8. Autumnal Ego (6:00)
  9. Place of No More Choices (4:47)
  10. Resurgam (2:33)
  11. The Weathering (4:30)

met The One AM Radio

12. Justamachine (4:53)
  13. Oakland in the Rearview (5:19)
avatar van Rhythm & Poetry
Ik zou dit toch geen hiphop willen noemen, ook al komen er sporadisch wat dingetjes in voor die ik vaker ben tegenkomen in de hiphop. Electronisch album veel snelle geluidjes afgewisseld met hele trage stukken die ik wat beter in elkaar vind zitten. Death Watch en Autumnal Ego vind ik de mooiste tracks. De andere zal ik in de toekomst minder opzetten. Over de gehele linie is het voor mij allemaal net niet.

avatar van Shinobi
Hip hop is dit album inderdaad niet, er mogen dan wel wat kleine facetten van terug in komen. Maar meer dan dat ook niet.
Verder is het op zich wel een chille album om naar te luisteren.
Belangrijkste voor mij is, is dat het nergens irritant wordt met al die elektronische beats.

Trouwens nu te beluisteren via de Luisterpaal.

Ik geef 'm voor nu 3, 0 sterren.

avatar van Osiris Apis
Wat is 'Death Watch' toch mooi!
De rest bevalt me ook erg. Erg laag gemiddelde tot nu toe.
Dit album doet me veel denken aan deze plaat van Yppah.

Weer een Anticon plaat welke ik wel fijn vind om naar te luisteren.