Proxyon - The Return of Tarah (1993)

1 stem

Dance / Electronic
Label: Dance Factory

1. Star Ranger (5:10)
  2. Crystal Planet (5:25)
  3. Voyage Home (5:02)
  4. Mutant's War (5:12)
  5. King of Darkness (4:35)
  6. The Warrior (5:00)
  7. The Return of Tarah (4:57)
  8. The Final Battle (4:43)
  9. Atomic City (4:00)
  10. The Shuttle (4:52)
avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Laatste album van het synthdance-project Proxyon die ten tijde van dit album bestond uit slechts één man die zichzelf Jay Vee noemt. Behalve dat er weinig bekend is rond deze man, kan gezegd worden dat dit album aan de ene kant een logisch vervolg is op de 2 voorgaande albums. Aan de andere kant weer niet, gezien de algehele sound van dit album net even anders is.
Helaas is het compositorisch ook allemaal wat minder sterk; nergens blijft het hangen. Tegelijkertijd klinkt het ook weer niet echt slecht, gezien er wel een bepaald soort charme vanaf straalt.
Beste nummer is overduidelijk "The Final Battle".

Ondanks de kritiek, toch nog 3 punten. Zie voor meer info betreffende The Return of Tarah mijn commentaar bij Proxyon - Space Intermission (1995).