The Automatic - This Is a Fix (2008)

Label: B-Unique

1. Responsible Citizen (3:34)
  2. Steve McQueen (3:42)
  3. Accessoires (3:59)
  4. Magazines (3:18)
  5. This Ship (4:30)
  6. In the Mountains (3:45)
  7. This Is a Fix (3:03)
  8. Bad Guy (3:34)
  9. Sleepwalking (3:40)
  10. Secret Police (3:00)
  11. Make the Mistakes (4:04)
  12. Light Entertainment (3:33)
avatar van Mark DJ
ben wel benieuwd naar deze... ff kijken of ik um kan vinden

avatar van coldwarkids
Hij is wel goed hoor, wel anders dan hun vorige.
Hier zingt ook een medebandlid mee, ik weet niet of dat nou ook op hun vorige album was.

"Magazines, This Ship, This Is A Fix, Sleepwalking en Make The Mistakes" zijn voor mij de hoogtepunten.

Lost Highway
What's that coming over the hill?

avatar van Ploppesteksel
Lost Highway schreef:
What's that coming over the hill?

Hehe
Ik weet niet of je het bedoelt als dat je het een vervelend/lekker singletje vond, maar ik vond het best oké !
Héél hun album luisteren viel wel wat tegen, te veel van hetzelfde met hier en daar dan de uitschieters zoals voor mij Monster.
Ga deze zeker maar eens luisteren; zullen wel enkele leuke pop/rock-songs tussen zitten denk ik.

avatar van TerryA
hooguit een 6 uit 10 en ik vermoed gaat noch zakken - weinig origineels of spannends hier.
De titel track (nummer 7) en single Steve McQueen zijn de betere tracks maar er is veel te veel "filler" en omdat dit meer dan 2 jaar heeft geduurd sinds het schrijven van hun debut album vermoed ik dat in 3 of 4 jaar blijven ze alleen maar bekend als one hit wonders (met Monster) - jammer want ik had hoge verwachtingen voor deze album

Lost Highway
Ploppesteksel schreef:

Hehe

Ik bedoel dat positief hoor. Gewoon een pretentieloos en zeer amusant nummertje met een nog amusantere clip erbij. Ik hoorde het de eerste keer op weg naar Werchter 2006 en zo is Monster toch wel wat mijn zomer soundtrack van dat jaar.