Wist niet eens dat hier een heel album van was uitgebracht. Zal wel veel van hetzelfde zijn. Ik heb altijd een zwak gehad voor het nummer I'm Raving, de opvolger van James Brown Is Dead. Vergelijkbaar nummer was N.U.K.E. - Nana. Volledige titel van I'm Raving moet zijn: I'm Raving / O Si Ne Ne.
Mja, maar ik vond het toch maar een beetje rare opvolger. JBID was een echte stamper en I'm Raving was toch meer poppy. Misschien wilden de heren hun veelzijdigheid tonen.*kuch*
Ik wist tot gisteren niet dat er meerdere singles door L.A. Style waren uitgebracht, laat staan een heel album. Het enige nummer dat ik kende is het wereldbekende 'James Brown is Dead'. Wel een geweldig nummer trouwens.
Ik kwam dit album toevallig tegen op internet. Op de tracklist zag ik geen titels die ergens een belletje deden rinkelen en met de gedachte dat de rest dan wel als opvulling zou fungeren heb ik L.A. Style gedownload, want ik was eigenlijk toch wel een beetje nieuwschierig.
Hoewel ik er absoluut geen hoge verwachting van had moet ik zeggen dat het best een aardig album is, waarop 'James Brown is Dead' veruit de beste track is. Verder veel 'gewoon leuke nummertjes'. Verder veel sampletjes op dit album, die ik al kende via andere nummers. Af en toe moest ik denken aan muziek van andere artiesten uit die tijd, zoals DJ Bobo en 2 Unlimited.
Hier kan ik wel 3* aan kwijt. Het album beviel me beter dan verwacht. Op 'Toys (Use It)' na allemaal aardige nummers, die ik zo af en toe wel eens weer zal luisteren.
Ik had jaren geleden een platenhoes gezien met die mannetjes en tekstballonnetjes. Hey james what are you doing? I am raving, brown. Nr 1 en 4 vind ik wel okay.