Ms. Sancha - Taking It Doggystyle (2003)

Alternatieve titel: The X-rated Album

11. Give It a Smack
  12. Freaky Tonight [Radio Version]
  13. Low Profile Mix

avatar van Jorge-E
Jaja, ik als Mexicaan wil toch mijn Chicano Rap kennen he. En waar moet je het anders zoeken dan bij het (niet zo goede imo) Low Profile label waar alleen Chicano acts op verschijnen. Maar bij welke artiest en welk album beginnen? Nou, gewoon bij degene die je het meest aanspreekt. Ik zat wat in de lijst te kijken en deze sprak mij (samen met een volledig Spaans album) het meeste aan. Van de naar schatting 10 Low Profile albums die ik gehoord heb zit deze ongeveer op #3 ofzo. Oftewel weet ik mijn LP albums niet goed te kiezen ofwel is LP gewoon brol.

Nu iets over dit album zelf......... HAHAHAHAHAAAA!!!!!!! Ahum.... Nou gewoon een "full-time hoer" voor de LP Vatos die twee albums wou maken lijkt me (2e voeg ik nog toe) Dat ze een "puta" is hoor je duidelijk in de nummers, ook heb ik een kort filmpje over de fotoshoot die gehouden werd voor deze cover.
Geinteresseerden?