Toxic Holocaust - An Overdose of Death (2008)

Label: Relapse

1. Wild Dogs (2:18)
  2. Nuke the Cross (2:48)
  3. Endless Armageddon (3:15)
  4. Future Shock (2:33)
  5. War Game (0:59)
  6. In the Name of Science (3:24)
  7. March from Hell (2:53)
  8. Gravelord (2:17)
  9. War Is Hell (3:01)
  10. The Lord of the Wasteland (2:48)
  11. Feedback, Blood, and Distortion (3:27)
  12. Death from Above (2:00)
  13. City of a Million Graves (4:51)
avatar van AGE-411

avatar van Kef
Kef
AGE-411 schreef:
wat een naam, wat een hoes

Het zelfde dacht ik ook al. Zie er erg gaaf uit.

avatar van Kef
Kef
Dit is echt pure Thrash Metal zoals het bedoeld is, hulde aan Toxic Holocaust.

avatar van Tommentor
Toxic Holocaust was een leuke obscure black/thrash band met de eerste 2 releases, maar deze plaat vind ik echt verschrikkelijk. Overgeproduceerd en ontzettend voorspelbaar. De sfeer van bijvoorbeeld Evil never dies is op deze cd nergens terug te vinden. Puur een release voor de verkoop: Jammer

avatar van bennerd
Thrash metal is zo'n genre waar ik in feite veel te weinig naar luister. Ik ken wel een hoopje thrashplaten, maar er zijn weinig schijven die ik met enige regelmaat uit de kast trek. Er zijn wel uitzonderingen op die regel. Niet alleen Reign in Blood en Ride the Lightning komen af en toe nog eens langs, maar ook Toxic Holocaust weet het voor mij interessant genoeg te houden om de cd geen stof te laten happen.

Waarom dat is, weet ik absoluut niet. Want in feite is er op An Overdose of Death geen origineel of baanbrekend werk te vinden. Wat Toxic Holocaust ons wel biedt is een heel erg smerige punky thrash metal die doet denken aan Venom, Sodom en Possessed. Iedere keer als ik deze plaat opleg krijg ik zin om een Thrasher-pet op mijn hoofd te zetten, een spijkervest aan te trekken en op een groep personen springen. De geniale drive doorheen de gehele schijf is zo lekker dat dit niet lijkt weg te slaan uit mijn cd-speler. En dat voor een thrashplaat. Hulde!