Alina Orlova - Laukinis Suo Dingo (2008)

Litouwen
Folk
Label: Dangus

1. Lovesong (1:48)
  2. Vaiduokliai (2:37)
  3. Lijo (1:56)
  4. Paskutinio Mamuto Daina (2:50)
  5. Zeme, Sukis Greitai (1:27)
  6. Po Tiltu (2:41)
  7. Nojus (1:26)
  8. Transatlantic Love (1:53)
  9. Utomlionnoe Solnce (1:02)
  10. Slepynes (2:59)
  11. Spi (2:10)
  12. Twinkle, Twinkle Little Star (2:23)
  13. Menulis (1:36)
  14. Nesvarbu (2:32)
  15. Vasaris (2:17)
  16. Ramuma (2:03)
avatar van Papartis
Prachtig album. Folk, rock, americana meestal in het Litouws maar ook enkele Engels-talige nummers. Viool, accordeon, piano, bass en drums zijn de instrumenten op deze plaat.
Zeer bijzondere muziek van deze Litouwse singer songwriter van Russische afkomst.
Dit album vergt wel enkele luisterbeurten voordat het kwartje valt.
Kijk en luister op haar myspacesite http://www.myspace.com/alinaorlova om een indruk te krijgen van haar.
Zij speelt op vrijdag 19 september a.s.om 22.00 uur in de kleine zaal van Paradiso in Amsterdam.

Papartis

avatar van Papartis
Stem verhoogd naar 4,0.
Prima album. Naarmate meer geluisterd wordt het steeds beter.
En zoals al gezegd: vanavond 19-09 in Paradiso Amsterdam kleine zaal. aanvang 22.00 uur.

avatar van Emile93
Heel aparte muziek. Ik hou er alleen niet zo van. Wel leuk om een keer gehoord te hebben.