Mr. Hyde - Chronicles of the Beast Man (2008)

Label: Psycho+Logical

1. Severed Skintro (0:35)
  2. Corpse Trail of the Beast Man (3:29)
  3. Braaains (2:39)

met Necro

4. Shoot to Kill (3:05)
  5. Schizophrenics Nonsense (1:05)
  6. Killer Collage (3:16)

met Q-Unique, Ill Bill en DJ Eclipse

7. Demonic Harmonix [Remix] (4:43)
  8. Animal Intermission (1:46)
  9. Bloody Murder (2:46)
  10. Street Veteran 3 (3:16)

met Slaine

11. Medieval (2:39)
  12. They Wont Stay Dead (4:15)

met Exlib en NGP

13. Lord of the Slaughter (2:04)
  14. Shoutro (1:23)
avatar van Rhythm & Poetry
Ben hier helemaal niet over te spreken. Raak een beetje uitgekeken op de rappers Necro en Mr. Hyde. Ipv bezig te zijn met goede teksten die eventueel angstaanjagend zijn schreeuwen ze nu maar wat in de microfoon met als doel te shockeren en/of zoveel mogelijk scheldwoorden te gebruiken. Enkele producties zijn nog wel leuk en dat zorgt ervoor dat ik niet lager ga dan 1,5*. Killer Collage is een hoogtepunt van een cd die verder geen moment leuk is. En ik vind het maar triesten figuren die Mr. Hyde en Necro (onder andere door filmpjes die ik van ze gezien heb).

avatar van raafmau
Rhythm bijna alle producties zijn ook van sean strange

Op 4 tracks na

Severed Skintro, Braaains,Animal Intermission,Street Veteran Part 3.