I'm from Barcelona - Who Killed Harry Houdini? (2008)

Zweden
Label: Dolores

1. Andy (3:30)
  2. Paper Planes (3:01)
  3. Headphones (2:48)
  4. Music Killed Me (4:40)
  5. Gunhild (4:34)

met SoKo

6. Mingus (2:49)
  7. Ophelia (2:38)
  8. Houdini (2:41)
  9. "Little Ghost" (2:59)
  10. Rufus (7:09)
avatar van shiral
Hier heb ik zin in!! Alleen denk ik dat metal hier niet uhm helemaal op zn plaats is, verre van zelfs. Ik denk dat pop toch net 'iets' geschikter zou zijn;)

avatar van coldwarkids
haha inderdaad.
De muziek die ik op Myspace heb gehoord klinkt veel anders dan op hun vorige plaat.
Veel beter zelfs.
Ik ben hier heel benieuwd naar.

last.fm
Bijzondere verandering qua albumart.
Ik ben benieuwd!

avatar van shiral
Nu op de luisterpaal!

avatar van coldwarkids
Hij is al een week uit, dus 14 oktober klopt niet

avatar van indie-nerd
niemand is hier enthousiast over? heb hem zelf nog nooit gehoord, vond hun debuutalbum wel geinig!

Vind 'm ook wel wat onderschat. Headphones, Mingus en Rufus vind ik prachtige nummers, en Britney is ronduit hilarisch. Wel jammer dat de vrolijke touch van het debuut ietwat verdwenen is, maar toch nog wel een 3,5 waard voor mij.