Fun Fun - Color My Love (1996)

Alternatieve titel: The Best Of

Italiƫ
Label: ZYX

1. Color My Love (7:40)
  2. Living in Japan (5:15)
  3. Give Me Your Love (5:25)
  4. Baila Bolero (9:22)
  5. Happy Station (5:55)
  6. Gimme Some Lovin' (7:06)
  7. Could This Be Love (8:22)
  8. Give Up Your Fight (9:00)
  9. Give Me Love (5:22)
  10. Sing Another Song (5:03)
  11. Fun Fun Mega Hit Mix (9:03)
avatar van T.O.
ITALO!!!

Mijn god, veel slechter kan muziek niet worden.

avatar van Kos
Kos
Italo roelt

Supermuziek juist, de zomer ten top!! Naar het schijnt zaten er eigenlijk 3 deernes in Fun Fun, de 3de, Ivana Spagna, is op elk nummer te horen maar werd later pas, als solo artieste bekend met het nummer Call Me, ook al zo'n toppertje.

avatar van FunkStar
Heerlijk Italo-Disco! Met de hits Happy Station, Colour My Love, Give Me Your Love, Baila Bolero en natuurlijk de foute Fun Fun Mega Hit Mix!

avatar van Simon Smith
Simon Smith (crew)
Die mega hit mix is trouwens best heel aardig, door een Nederlander in elkaar geknutsteld. Als je die hebt gehoord, heb je genoeg gehoord van Fun Fun. Hun Engelse uitspraak is werkelijk verschrikkelijk, het lijkt wel een slechte pornofilm .

Camp uit de disco-80ies toen scratchen nog iets helemaal nieuws was. Kan eigenlijk niet meer. Stee-stee-stee-stee-station.

Alleen nog voor de nostalgie.

avatar van LeRoi
LEKKERRRR FOUT is niet FOUT: Happy Station of Color My Love maken mij altijd weer blij en is voor mij, ondanks dat het genre idd niet echt verheffend is, TIJDLOOS!

avatar van T.O.
T.O. schreef:
ITALO!!!

Mijn god, veel slechter kan muziek niet worden.

Excuses voor deze onbezonnen uitspraak

Happy Station is in zijn soort één van de beste nummers uit de 80s. De rest ken ik niet...

avatar van LeRoi
herman schreef:

Color my love is van het gelijke niveau als Happy Station, daarnaast nog 1 of 2 die er mee doorgaan....en tja dan zakt het allemaal wel af naar de welbekende middelmaat....maar, overall, toch 3,5 voor mij!

avatar van musicfriek
Wel jammer dat het allemaal extended versions zijn, hoor liever de singleversies. Leuk fout dit idd. Vergeten jullie Baila Bolero niet? Ook zo'n lekker nummerke

avatar van Poeha
Give Me Your Love

Maar verdorie wat blijvende de meeste hits toch lekkerrrrrrr! Wordt er altijd weer vrolijk van. Fijne uitlaatklep.