Tha)Sven schreef:
Lekker folk pop plaatje.
Haalt het niveau van Damien niet, deze nummers liggen makkelijker op het gehoor en zijn allemaal iets simpeler ingesteld. Splishy Splashy wekt bij mij wat irritatie op, maar daar staan dan wel de lekkere nummers Ocean and a Rock, I don't Know en Lille tegenover. Het zijn vooral positieve nummers en er hangt nergens een depressieve of treurige sfeer.
Haar stem is nog altijd lekker bezwerend maar toch heb ik het gevoel dat het iets van haar kracht mist vanwege de simplistische popstructuurtjes. Tekstueel is het ook niet erg interessant. Daarom moet dit album gezien worden als een lekker tussendoortje wat je even opzet als je gewoon lekker rustig wat muziek wilt luisteren.
Al met al ben ik wel een beetje teleurgesteld, maar dat komt ook vanwege haar bijdrages bij Damien Rice. Ik had het leuker gevonden als deze plaat wat meer in de folk richting was gekomen. Het resultaat is Travis meets Damien Rice.
Ik ga voor een kleine 4 sterren.
Ik sluit me hier helemaal bij aan. Zeker geen slechte plaat. Staan toch wel pareltjes op. Maar het niveau van Damien wordt niet gehaald. Maar ja..dat kan ook niet. Het was immers de magie tussen Damien en Lisa wat het zo bijzonder maakte. En Damien is tenslotte toch een betere songwriter.
Toch zal ik deze cd vaak gaan draaien...