Morgan Geist - Double Night Time (2008)

Dance / Pop

4. Most of All (5:59)
  5. Skyblue Pink (5:26)
  6. Ruthless City (5:56)
  7. Palace Life (4:47)
  8. City of Smoke and Flame (5:06)
  9. Lullaby (5:16)
De nieuwe Morgan Geist, met vocalen van Junior Boys' Jeremy Greenspan.

avatar van T.O.
Oh, al beluisterd Herman? Staat hoog op mijn lijstje.

Op de single 'Detroit' staan ook twee Carl Craig-remixen.

Ja, erg fijne plaat. Heeft zeker groeipotentie. Alleen Most of All vind ik een beetje kazig klinken tot nu toe. Het is wat minder dansvloer-gericht dan Metro Area of zijn remixes en heeft door de zang van Jeremy (op bijna alle nummers) wat meer weg van de uptempo nummers van Junior Boys.

Het nummer Lullabye is al een oudje trouwens, stond ook al op Erlend Oye's DJ Kicks uit 2004.

avatar van sander.
Dit klinkt soms wel héél erg Junior Boys, alleen mist het wel die warmte. Toch een fijn album, zal hem zeker nog wat vaker opzetten.

avatar van Antie
Vind het wel een lekker tussendoortje.
Niet echt vernieuwend, maar daar komt hij ook recht vooruit.
Hij doet gewoon zijn eigen ding hier.
Sommige stukjes doen me aan sampels van "Chromeo" denken.
Ben wel meer voor de stukjes zonder vocals.
Zoals afsluiter "Lullaby"

Ik hoop wel dat de nieuwe Fabric van "metro area" iets beter uit de hoek komt

JustaRascal
Dit is inderdaad net als Junior Boys maar dan net iets minder. Inderdaad leuk tussendoortje.