The Bloody Honkies - The Gospel of the Bloody Honkies (2007)

Label: Sonic Rendezvous

1. Heretic (3:57)
  2. I Don't Care About Your Man (2:57)
  3. Red Habit (1:57)
  4. Love Just Ain't Enough (4:05)
  5. What I Got (4:17)
  6. Summertime (5:20)
  7. Killed by the Substitute (3:44)
  8. Blood (Book of Love) (3:49)
  9. Messin' Round (4:45)
  10. Feeling of Something New (6:12)
  11. Your Skidmark on My Mind!? (1:52)
  12. All Your Lovin' (3:38)
  13. Feel My Hand (10:41)
avatar van LeRoi
...toch niet verkeerd deze debut-plaat van de 'Achterhookse Bleekscheten'!

Voor (den beginnende) liefhebbers van stevige garage-rock (zoals hedendaagse White Stripes) en/of doorgewinterde luisteraars die gasten als Johnie Spencers Blues Explosion, Iggy's Stooges, MC5, Led Zep, Tea Party of zelfs Red Devils (to name a few) wel lusten....

Een hele goede debutplaat. Had er eerlijk gezegd niet veel van verwacht toen ik hem kocht (jaar geleden), maar hij verveeld nog niet.

Niet te gecompliceerd, lekker recht voor zijn raap rock 'n roll. Met invloeden van diverse andere stijlen als blues en southern rock.

Tip: Bezoek eens een optreden, de energie spat van het podium.

avatar van vin13
Ze waren op de Zwarte Cross en dat was een geweldig succesvol optreden en ik verwacht dat ze heel wat zieltjes gewonnen hebben.
Ze deden me ook wel aan The Hellacopters denken of zelfs als de Outsiders die rammelden er ook zo lekker op los.
Energieke hogesnelheids Rock en Roll trein met expansiedrift.

Leuke band uut de achterhoek. Ik ben naar twee optredens geweest, sneeuwpop in Dinperloo en 't Pakhuus, en beide genoten. Al is het niet perfect, ach ja, het is beter dan heel het achterhoekse kermis-cover-circuit bij elkaar. Dit verdiend respect

avatar van James Douglas
Volmondig, ja.

Deze band moet je live checken!