Tom Helsen - Five-Oh (2008)

Belgiƫ
Label: MTC

1. Shades (3:23)
  2. Bring It Home (3:09)
  3. Sophisticated Lover (4:05)

met Marie Daulne

4. Numbers and Figures (3:19)
  5. I'm Right (3:42)
  6. Every Little Thing (2:47)
  7. Sober (3:18)
  8. Angelina Jolie (2:39)
  9. Part of You (3:47)
  10. Up to You / No Flowers in the Back of My Mind (8:25)
avatar van CWTAB
Leuke single, Shades, iets meer rockgetint.... en klein beetje electro

Kan je nog enigszins geloofwaardigheid hebben als je me de koning van de slechte smaak Regi samengewerkt hebt?

mathieudc
Ach waarom niet? Hoewel ik wat begin af te haken op de stem van Tom Helsen mag zijn muziek er best zijn en heeft hij al enkele fijne nummertjes zoals 'Sun In Her Eyes', 'Change Yourself' en 'Easy' afgeleverd op zijn vorige album. Dit album ken ik echter nog niet.

En neen ik ben ook zeker geen fan van 'Night and Day' of andere Regi stuff, maar ik heb er geen probleem mee om zijn solo-werk apart daarvan te beoordelen.

avatar van rkdev
De singles Shades en Every Little Thing zijn in ieder geval super.
Rest heb ik helaas nog niet gehoord.

avatar van rkdev
Ben op zoek naar dit album maar kan het nergens meer vinden.
iemand die het wil verkopen ?

avatar van rkdev
Wederom een erg goede plaat in de discografie van deze sympathieke Belg. Elke song van Helsen is een zoektocht naar de perfecte popsong en ook deze plaat bevat weer enkele nummers die toch heel dichtbij komen. Voor mij zijn dat op deze plaat Numbers and Figures, Every Little Thing en het geweldige Part of You.