Âme - Fabric 42 (2008)

Duitsland
Dance
Label: Fabric

1. Linkwood - Hear the Sun
  2. Even Tuell - Untitled (Workshop 04)
  3. Minilogue en KAB - That's a Nice Way to Give Me Feedback [Wighnomy Brothers Quintenzirkel Remikks]
  4. Jens Zimmermann en Moondog - Modmod Blubbblub / Moondog Monologue
  5. Mixworks - Berlin Dub
  6. Armando - Don't Take It
  7. STL - Something Is Raw
  8. Edward en Those Guys - Raw Structure / An American Poem

met Justus en Ras Baraka

9. 76 79 - Six Ten
  10. Henrik Schwarz, Dixon en Âme - D.P.O.M.B [Version 1]
  11. Matthew Styles - We Said Nothing
  12. KB Project - The Symphony
  13. Gowentgone en Broken Compass - M.A.M. [Marcel Dettmann Remix] / Australiapella 2
  14. LFO en Fuse - Loop [Fuse Mix]
tuktak
ik heb âme zeer hoog zitten, en keek dan ook al een tijdje uit naar deze release. nu heb ik er helaas toch wat gemengde gevoelens bij.
aan de ene kant is de sound redelijk ok, maar toch niet afwijkend genoeg zoals ik had gehoopt. beetje matige minimal tracks die voorbij komen, afgewisseld met een andere helft aan tracks die wel een goed niveau hebben. spomb blijft wel de topper in deze mix wat mij betreft. verder mist deze mix een goede opbouwende lijn, waardoor je er nooit echt lekker in komt...jammer...

avatar van dj maus
nee, het gaat niet best met deze jongens

track 10, de nieuwe Innervisions single, mist ook de genialiteit van hun 'oudere' werk

heb toch nog wel goede hoop dat het leuk wordt op het ADE

tuktak
daar heb je gelijk in, echter doldrums vind ik wel een superplaat, maar dat is dan weer ambient, op een uitstekende verzamelaar van innervisions.

avatar van sander.
Nou dit is best een fraaie mix, geen echte topper, maar prima om weer even in de minimal sfeer te raken.

avatar van Antie
Hmm ik snap de negatieve commentaren hier eerlijk gezegd niet.
Ok het is totaal iets anders dan hun debuutalbum en ook totaal anders dan "ame - mixing".
Ik had echt een heel slechte mixs verwacht als ik hier de commentaren
hoor.
Maar bij 1ste luisterbeurt ben ik blij dat dit niet het geval is.
Ik vind deze lekker diep en meeslepend.

avatar van gherdt
Ik ben niet bijster onder de indruk van deze mix, van deze heren had ik meer verwacht. Het warme soulgevoel van bijvoorbeeld Mixing.... is ingeruild voor een meer old-school en vaak gortjedroog housegeluid. Niet vervelend, maar ook weinig meeslepend of onderscheidend. Er zit wel een goede opbouw in de mix, het begin kabbelt en schuurt rustig en langzaam gaat het tempo (en ook de effectiviteit) omhoog. Duidelijk goed over nagedacht, maar qua platenkeuze hadden ze mijns inziens meer hun best mogen doen, een betrekkelijk 'lage' score dus voor Ame.

avatar van pureshores
vond het wel redelijk maar ook niet opzienbarend genoeg om full on erin mee te gaan.
Had deze vanmorgen aan tijdens klusjes in huis en na een moody en rustige eerste 30 min begint er wat meer venijnigheid te komen en gaat inderdaad het tempo omhoog en gaan de claps en hi hats nadrukkelijker de koers uitzetten.
Of het minimal is of een zijpad van deephouse vind ik niet zo interessant, neigt wel meer naar minimal