Ry Cooder - Last Man Standing (1996)

Score
Label: PolyGram

1. Last Man Standing (3:43)
  2. Wanda (3:38)
  3. Jericho Blues (2:48)
  4. Mexican Highjack (1:56)
  5. Just Between You and Me (3:21)
  6. Hickey's Back (1:34)
  7. Gorgio Leaves Town (1:05)
  8. Felina (5:03)
  9. We're Quits / This Is Hickey (3:33)
  10. Church / Ranger Tom Pickett (4:43)
  11. Five Mile Road (3:08)
  12. Step (2:57)
  13. Smoke Bath / Girl Upstairs? (2:01)
  14. Felina Drives (1:30)
  15. Gotta Get Her Back (2:12)
  16. Lucy's Ear (3:23)
  17. Bathtub (1:08)
  18. Where's the Girl? (2:15)
  19. Find Him (2:56)
  20. Icebox / Drive to Slim's / Slim's on Fire (3:17)
  21. Hideout (0:57)
  22. This Town Is Finished (1:18)
  23. Sunrise (1:51)
  24. I Don't Want to Die in Texas (2:13)
  25. Somewhere in the Desert / End Title (4:58)
  26. Sanctuary (3:38)
neo
Elmer Berstein componeerde een score die niet goed bevonden werd door regisseur, producenten, wie dan ook.Bernstein was naar zeggen behoorlijk over de rooie.Cooder werd zijn vervanger. En Cooder wijkt iets van af van zijn normale stijl, wat zijn score wel weer bijzonder maakt.En vreemd genoeg zijn beiden toch wel van dezelfde kwaliteit en zijn zeer zeker aardig te noemen.De Cooder score is praktisch in zijn volledigheid, terwijl Bernstein's score stukken korter is.Dit waarschijnlijk vanwege de reden dat hij hem nog niet helemaal af had, maar zoekend naar de echte reden kom je uit bij de naam Varese Sarabande.Ongeveer 30 min, zodat de extra kosten gespaard werden. Maar ze brachten het wel mooi uit en daar is ook wat voor te zeggen.Onbekend is in wat voor hoeveelheden beiden zijn uitgebracht, maar het lijkt erop dat Bernstein's makkelijker te krijgen is. 3.5 sterren

Link Bernstein score