Crookers - Mad Kidz EP (2008)

Italiƫ
Dance
Label: Southern Fried

1. Embrace the Martian (3:41)
  2. Sveglia (4:51)
  3. Mad Kidz (4:59)
  4. Magic Bus (5:17)
Is niet de officiele artwork geloof ik, maar goed. Aardige EP alleen overtreft niet Knobbers EP al zeg ik het zelf

Freekje schreef:

Overtreft het misschien niet maar is zeker wel gelijk aan mekaar. Luister hem de laatste tijd nogal veel en alle tracks zijn heerlijk behalve Embrace The Martian die is in vergelijking met de rest gewoon saai.

avatar van Thelonious Monk
Laatste tijd zet ik 'Sveglia' vaak op. Wat een moddervette track.
Voor de connaiseurs: In het midden zit een stuk uit een toccata van Bach.

3.5*

JustaRascal
Heel cool, vooral vergeleken met de Knobbers EP.

embrace the martian is kwaliteit, de rest degelijk en vooral jammer van de mastering bij sveglia

Hebben de crookers niet ook een EP Istola met de nummers Il Buono, Il Bruto en Il Cattivo, in mijn beste italiaans? Ik luister Il Bruto heel veel en vind die erg dope. Ook de samenwerking van de crookers met Murs en Busy-P vind ik vet.
Maar goed, van deze EP ken ik alleen Magic Bus niet, van de drie die ik dus wel ken vind ik alleen Sveglia vet, dus ik stem maar niet.
Weet er niet veel van, maar vind Crookers echt übervette partyknallers in elkaar flansen!!

avatar van Raul
Sveglia is echt fuckin lekker