Sade - Lovers Live (2002)

Pop / Soul
Label: Epic

1. Cherisch the Day (6:37)
  2. Somebody Already Broke My Heart (5:13)
  3. Smooth Operator (4:16)
  4. Jezebel (6:44)
  5. Kiss of Life (4:58)
  6. Slave Song (4:35)
  7. The Sweetest Gift (2:32)
  8. The Sweetest Taboo (6:01)
  9. Paradise (4:32)
  10. No Ordinary Love (6:09)
  11. By Your Side (4:54)
  12. Flow (5:01)
  13. Is It a Crime (8:23)
Heerlijke album,
al moet je voor de volledige ervaring toch wel de DVD bekijken.

Denk dat ik de dvd inderdaad binnekort maar eens aanschaf.Heb stukjes op de tv gezien en het zag er geweldig uit.

Sade heeft echt een lekkere relaxte stem. Helemaal bij wegzwijmelen bij dat soort muziek.

avatar van Tromop
Inderdaad echt jammer dat niet alle stukken van de DVD op de CD te vinden zijn. De parels blijven op die manier weer verborgen.

ToNe schreef:
Heerlijke album,
al moet je voor de volledige ervaring toch wel de DVD bekijken.

Helemaal mee eens. En Smooth Operator is op de DVD SCHITTEREND. Om kippevel van te krijgen.

avatar van tritri
de dvd van het optreden is de shitttt!

avatar van Gert P
Wat blieft, moet dat zulk taal gebruik of ben je zelf shit.

De dvd is inderdaad goed van geluid.
De cd ken ik niet.

avatar van Reijersen
Ow ow ow, deze MOET ik echt eens op DVD zien te krijgen. Prachtig, Live is deze dame misschien nog beter. Uitermate boeiende live-reportage van deze topzangeres.

avatar van Carolaah
Hmm dit album staat wel heel dicht bij 'Lovers rock' qua mijn waardering.. Ik vind beide albums erg goed..
Mooi geluid

avatar van FunkStar
Normaal ben ik niet zo van de Live albums maar deze is erg goed!
Het optreden klinkt goed, swingt lekker en geeft je een echt concert gevoel.

Ik ben ook erg blij dat ze mijn fav Sade nummer, Jezebel ook gespeeld hebben! Verder zijn The Sweetest Taboo en Is It A Crime hoogtepunten!

wavanbuuren
Meestal vind ik een live album toch vooral iets voor de die-hard fan.
Dat ben ik zeker niet van Sade, alhoewel ik haar muziek prima kan hebben.

Deze plaat is daarop toch zeker een uitzondering. De band is werkelijk in bloedvorm en draagt meer dan bij aan de heerlijk zwoele sfeer die Sade van nature meebrengt met haar prachtige stem.

De perfecte muziek voor een warme zomeravond onder het genot van een goeie wijn.
Een absolute aanrader.

****