Juliane Werding - Stimmen Im Wind (1996)

geen stemmen

Duitsland
Label: Compass

1. Stimmen Im Wind (4:22)
  2. Nur Für Dich (3:25)
  3. Weich und Warm (2:59)
  4. Spuren des Mondlichts (3:37)
  5. Land über'm Meer (4:31)
  6. Takt der Zeit (3:33)
  7. Nacht der Schatten (3:25)
  8. Sehnsucht Ist Unheilbar (5:17)
  9. Das Grosse Warten (3:59)
  10. Sonne Auf der Haut (3:51)
  11. Drei Jahre Lang (4:00)
  12. Geh Nicht in die Stadt (3:11)
avatar van foxhusky
Een erg flauwe verzamelaar van Juliane Werding. Dit album bevat alleen tracks van de reguliere albums Ohne Angst uit 1984 en Sehnsucht ist Unheilbar uit 1986. Maar niet alle tracks zijn gebruikt. Vreemd, want er was nog plaats zat op de CD. Zo mis ik zeker het prachtige Der Brief uit 1986. De twee hitsingles die ze in Nederland had staan er wel op: Geh Nicht In die Stadt en Stimmen im Wind.

Nee, koop gewoon de twee genoemde reguliere albums, dan heb je twee geweldige albums in bezit en laat deze totaal onzinnige verzamelaar liggen.