Joe Zawinul + The Zawinul Syndicate - World Tour (1998)

Jazz
Label: Zebra

1. Patriots (11:01)
  2. Sunday Morning/ Sunday Evening (4:37)
  3. Indiscretions (12:11)
  4. Así Trabajamos (2:03)
  5. Bimoya (10:14)
  6. Zansa II (8:14)
  7. Bona Fortuna (1:05)
  8. N'awlins (9:13)
  9. Lost Tribes (6:38)
  10. Three Postcards (6:30)
  11. Slivovitz Trail (10:35)
  12. When There Was Royalty (6:02)
  13. Success (3:16)
  14. Two Lines (7:20)
  15. Caribbean Anecdotes (1:52)
  16. Carnavalito (2:40)
avatar van djeebee
Zie ik bijna elk jaar op northseajazz.....fantastisch wat deze mannen doen ! dit swingt als de neten !

avatar van indana
Ik heb dit in het voorjaar in zoetermeer gezien (en gehoord vooral). Wat een feest!. Heerlijk swingen van het begin tot het eind op perfect uitgevoerde fusion. Een van de goedkoopste concerten die ik dit jaar heb bezocht en tevens een van de beste (tot nu toe dan). Absolute aanrader.

avatar van Thuurke
Toetsenist van Weather Report, ik heb hem ook een paar jaar geleden op het North Sea Jazz Festival gezien, inderdaad een sterke band.

Hij is al vanaf begin jaren '60 bezig als jazz muzikant. Komt volgens mij uit Oostenrijk.

avatar van indana
Een van de weinige swingende Oostenrijkers die ken inderdaad

avatar van Thuurke
Anton aus Tirol is de andere !!!

WPE
Ik heb het altijd al een heel eigenaardige keyboardspeler gevonden. Hij heeft een stijl ontwikkeld die je uit duizenden herkent, maar ik vind het wel vaak rommelig en (als dit het juiste woord zou zijn) onafgemaakt klinken. Na bijna iedere solo ga ik met een onbevredigd gevoel verder met mijn leven, zal ik maar zeggen. Maar....misschien heeft het daarom ook wel zijn charmes.