Scorces - I Turn into You (2008)

geen stemmen

3. Romance Is Not a Thing of the Past
  4. Lightning on the Tips of My Eyelashes
  5. Bite The Strings Loose One By One
Sietse
Na jaren van wachten (4 om precies te zijn) eindelijk weer nieuw werk van de twee dames achter Scorces.

Het blijft herkenbaar, de stem van Christina Carter, maar hier wordt het toch weer net op een iets andere manier gebracht. Mede door de spannende slide guitar van Heather Leigh Murray (ooit ook nog lid van Charalambides) wordt het geheel om geturnd naar een sensuele trip die bij vlagen zelfs zwaar erotisch klinkt.

Ik ben erg blij met deze site, het 4 jaar wachten heeft toch geloond.
Checken die shit...

mijn cijfer volgt nog

Sietse
Voor de downloaders onder ons...er is van deze een behoorlijk slecht rip in omloop die mono is, veel onnodig ruis bevat en bol staat van verschillende tikken.
Vermijdt deze, want het maakt de luisterervaring dusdanig minder dat je haast zou denken dat dit album gewoon kut is (wat niet zo is).