Rockzone 3 (2000)

4. Live - They Stood Up for Love
  5. Coldplay - Yellow
  6. Anouk - Michel
  7. HIM - Join Me
  8. ninedays - Absolutely (Story of a Girl)
  9. k's Choice - Almost Happy
  20. U2 - Even Better Than the Real Thing
  21. Aerosmith - Love in an Elevator
  22. Republica - Ready to Go
  23. The Cult - She Sells Sanctuary
  24. R.E.M. - What's the Frequency Kenneth?
  25. INXS - New Sensation
  32. Ugly Kid Joe - Everything About You
  33. Soul Asylum - Runaway Train
  34. Audionom - Rocks
  35. ZZ Top - Legs
  36. The Free - Alright Now
Cd 1 bestaat uit de "hits" van dat moment, en cd 2 zijn de "ouwetjes". Maar daar staan toch wel heel rare dingen tussen zoals ZZ Top en Bryan Adams.
Gelukkig maken nummers van Coldplay, U2, The Cult, Black Crowes, Stone Roses en Radiohead het wel weer goed.
Maar ja: die nummers heb je dan natuurlijk al lang en breed op de eigen reguliere albums staan .

avatar van dvdschaaf
Maar als verzamel album zeker niet onaardig. Toch vind ik het frappant; als je de waardering per band gaat bekijken is die een stuk hoger. Zijn de nummers dan weer "te commercieel". Flauwekul vind ik dat!!
4****

tondeman
Mocht TMF dit regulier uitzenden, ik zou gelukkig zijn!

avatar van Madjack71
Beetje onsamenhangend, maar dat heb je al snel met dit soort verzamelaars en zeker als het ook nog eens deel 3 is. Krezip rock? Kane? en Anouk? Dan zal ik er ws. iets anders onder verstaan. Ik denk dan eerder aan Him, Jimmy Page, Aerosmith. Soul Asylum, The Stone Roses, Coldplay en Oasis kun je veel noemen maar niet rock. Edoch verders wel aardig, maar ook niet meer als dat.

avatar van Arrie
Madjack71 schreef:

Vooral wat betreft Oasis ben ik het daar niet mee eens. Ik ken het desbetreffende nummer niet, maar op hun debuut maken ze zeker rock, bijvoorbeeld een nummer als Rock & Roll Star of Cigarettes & Alcohol.

cen
Ik ben op zoek naar een nummer dat op een vd cds van rockzone staat, ik heb de cd vroeger gehad maar ben hem kwijt. Volgens mij stond het vrij vooraan op een vd cds het is niet rockzone4 want die heb ik zelf nog. Ik weet alleen nog een beetje over de tekst nml het gaat over een man die vreemd gaat, hij is getrouwd. Volgens mij komt er ook een zinnetje in voor zoiets als when she walks by. Het nummer wordt gezongen door een man en begint vrij rustig. Weet iemand welk nummer ik bedoel.