Franz Fjödor - Exhibition (2008)

geen stemmen

4. Geigercounting (3:10)

met Bram Stadhouders

5. Boryspol (16:38)
Sietse
Alweer een Nederlander die zich bezig houdt met electronica en drones. Echter wel weer met een redelijk eigen geluid. Wat te denken van het laatste nummer "Boryspol" dat een eigenaardige psychedelische folk invloed kent.
Franz Fjödor kiest duidelijk zijn eigen weg en laat zich niet van de wijs brengen door alle trends en hipheden.

Ambient/Drone tip van Sietse

Sietse
Wordt gretig afgenomen deze tip van mij zo te zien

Volgend jaar een volwaardig nieuw album van deze meneer met meer folk elementen (verder waar het laatste nummer ophoudt).

Heb nu een cassette van hem gekregen met wat nieuw materiaal wat al meer die kant op gaat en als ik zijn beschrijving mag geloven is het allemaal wel heel erg boeiend.

Maar vooralsnog, gaat dit checken mensen. Mooie plaat uit Nederland die wel wat aandacht verdient.