The Fun Years - Baby, It's Cold Inside (2008)

Electronic
Label: Barge

1. My Lowville (10:54)
  2. Auto Show Day of the Dead (7:11)
  3. Fucking Milwaukee's Been Hesher Forever (10:31)
  4. Re: We're Again Buried Under (7:03)
  5. The Surge Is Working (8:14)
Sietse
Geweldige combinatie tussen ambient, drones met een snufje post-rock.
Dikke aanrader voor de liefhebbers van een van deze 3 genres (en helemaal voor hen die er meerdere leuke vinden).

Album was voor mij een ware "ontdekking".

khonnor
check dan zeker hun vorige life-sized psychoses ook eens

zeker en vast ook de moeite

(zie dat ie er nog niet opstaat en ben vandaag echt te lui)

ps. tip voor de mods: waarom wordt een album automatisch gedeclined als je geen goed artwork kan vinden? zijn die fotookes nu echt zoooooo belangrijk?

avatar van Detroit
Fijn en fris album dit, mooie combinatie van ambient en drones. Het heeft me in positieve zin verrast, er wordt op een leuke manier met soundscapes geexperimenteerd en een track als Fucking Milwaukee's Been Hesher Forever is gewoon meditatief, die trekt je even een paar seconden uit deze wereld.

Vind de sound in enige opzicht wel wat van Philip Jeck weg hebben, misschien een tikkie minder experimenteel.

avatar van we tigers
door Boomkat uitgeroepen tot album van het jaar (althans ze zetten 'm op nummer één in hun jaarlijst).

avatar van luc011190
Toen werd ik er ook nieuwsgierig naar, en na het bericht van Sietse dat ik hier zag, des te meer

avatar van we tigers
In het begin vond ik hier niet veel aan, maar ik heb er de laatste tijd steeds vaker naar gegrepen en het begint stevig te boeien. Lekker album.

avatar van unmudded lake
Nu was ik dit wat aan het uitdiepen , moet zeggen dat hun debuut me meer smaakt dan hun opvolger (deze plaat dus).
Deze plaat moet respijt krijgen zoveel is zeker.
Lekker de tijd nemend om je te sleuren en te sleuren in het zuigende azuur.

avatar van we tigers
Ik zag dat Boomkat 'm weer in voorraad heeft. Door het zien van dat bericht het album maar weer eens opgezet (digitaal) en vervolgens toch meteen maar besteld. Blijft een geweldig album.